Monrijev novinarski kutak

Dobro došli u naš novinarski kutak! Ovdje ćete pronaći najnovije korporativne vijesti iz Monrija, članke iz medija o nama, kontakt za naš PR tim, ali i download presskita u kojem smo vam pripremili logotip tvrtke, slike proizvoda i direktora, te nekoliko fotografija iz naših ureda ili servisnih centara.

20.11.2023

Advent bez stresa uz Monrijevu adventsku ponudu!

Ako na riječi "adventska čarolija" vi ne zamišljate kuhano vino i pečene kobasice, nego blagajnu koja radi bez greške, na pravom ste mjestu. Rezervirajte svoju opremu za najam već danas!

09.11.2023

Tim Monri Paymentsa uspješno zaključio akviziciju portugalskog fintecha Ifthenpay za Payten Grupu

Paytenovu akviziciju kojom je Grupa osnažila svoju poziciju u europskoj payment industriji proveo je tim pod vodstvom lokalnog stručnjaka Damira Čauševića iz Monrija.

27.10.2023

Milijun pregleda na TikToku: Newsbarov video za Start u kojem su se svi prepoznali

- Evo ga gospođo, klima radi k'o nova! - Odlično!...

27.10.2023

Thor i Elektronički računi: Digitalizirajte poslovanje uz nove integracije

Za lakšu i bržu digitalizaciju svih poslovnih procesa Thor VP ADVANCED ima nove integracije: mojeračun, mojBI i ePlati

27.10.2023

Thor: Ubrzajte naplatu uz integraciju s POS uređajima za kartičnu naplatu

Korisnici Thor trgovačkog sustava imaju mogućnost integracije sa POS uređajima za prihvat kartica svih vodećih kartičnih kuća i banaka na prodajnim fizičkim mjestima. SinglePOS je jedan uređaj koji nudi prihvat do 6 banaka za jednokratnu i obročnu naplatu.

27.06.2023

Digitalizirajte svoje poslovanje uz vaučere do gotovo 20.000 eura

Objavljen je javni poziv za vaučere za digitalizaciju, a tvrtka...

20.02.2023

Remaris, Gastrobit i WSpay i službeno objedinjeni pod kapom Monri Paymentsa

Tvrtke Integrirani poslovni sustavi (Remaris), Gastrobit Grc Grupa i WebStudio (WSPay) nastavljaju svoje poslovanje pod zajedničkim imenom kao dio Monri Paymentsa, tvrtke s kojom su do sada poslovali unutar Paytena. Payten grupa akvizirala je ove tvrtke u 2020. i 2021. te tako osigurala vodeću poziciju u segmentu plaćanja na regionalnom tržištu.

14.12.2022

Monri prvi u regiji dobio najviši sigurnosni certifikat u kartičnom plaćanju

Tvrtka Monri dobila je PCI P2PE certifikat, najviši sigurnosni standard u kartičnom plaćanju u trgovinama. Riječ je o certifikatu koji se odnosi na point-to-point enkripciju u kartičnom plaćanju putem POS terminala, a jamči neprobojnu razinu sigurnosti provedenih transakcija od mogućeg hakiranja ili krađe podataka.

12.12.2022

Kako će programi preračunavati cijene iz kuna u euro?

Vaš će program automatski preračunavati cijene iz kuna u euro prema fiksnom tečaju 1 EUR = 7,53450 HRK, i to uvijek po jediničnoj cijeni, jer se za svaki artikal ponovo izračunava porez.