Sigurna kartična plaćanja

Online plaćanja za webshopove i aplikacije

Monrijeva online plaćanja omogućuju vam brzu i jednostavnu naplatu debitnim i kreditnim karticama na svim internetskim prodajnim mjestima uz maksimalnu sigurnost.

Uz Monrijeva rješenja za online plaćanje dobivate

1

Stabilnog, regionalnog partnera za razvoj vaše internetske prodaje

2

Maksimalnu sigurnost plaćanja (PCI DSS Level 1, PSD2 compliant, TriDes2)

3

Mogućnost plaćanja na rate online preko različitih banaka

4

Savjetovanje tijekom implementacije i lokalnu podršku telefonski ili e-mailom

Dodatne funkcionalnosti:

Slanje linka za plaćanje

Brza i jednostavna naplata putem linka. Trgovac može kreirati nalog za plaćanje za prodaju stvari ili usluga dogovorenih preko bilo kojeg kanala – email, društvenih mreža ili telefonski! Idealno za male trgovce koji nemaju razvijen webshop ili cross-selling i up-sell proizvoda! Nudimo različite verzije ove usluge, ovisno o vašim potrebama.

Tokenizacija i sigurnost podataka

Omogućite kupovinu na svom webshopu ili aplikaciji samo jednim klikom! Tokenizacija omogućava spremanje kriptiranih kartičnih podataka bez mogućnosti pristupa originalnim podacima. Idealno za ponavljajuće troškove (pretplata) ili česte troškove (narudžbe hrane i sl.)

Organiziranje promotivnih akcija

Trgovci imaju potpunu slobodu u kreiranju promotivnih pogodnosti za svoje kupce. Ovaj modul omogućava davanje popusta na kupnju po raznim parametrima, npr. popust u rasponu cijene proizvoda, finalnog iznosa računa, popust na određeno sredstvo plaćanja ili tokeniziranu karticu, kartičnu shemu, itd.

Jednostavna i sigurna naplata


  • Administratorsko sučelje

Prijavite se s bilo kojeg uređaja u online dashboard i provjerite status svojih provedenih narudžbi, upravljajte svojim transakcijama (storno, kompletiranje narudžbe ili povrat), generirajte i preuzmite izvještaje o provedenim transakcijama koje možete uploadati u ERP program.

  • Reporting i statistike

Izvještaje je moguće samostalno generirati i preuzeti kroz administratorski dashboard  (mogućnost unosa u ERP sučelje)

  • Kontrola i prevencija rizika

PCI DSS je skup pravila koji se konstantno nadopunjava već dugi niz godina, a regulira na koji način i pod kojim uslovima učesnici u procesu plaćanja karticama mogu upravljati osjetljivim kartičnim podacima.

Kontaktirajte nas

Podržane debitne i kreditne kartice

Dodatne platne metode

Vrste formi za plaćanje

iFrame/pop-up prozor

Forma za plaćanje iskočit će kao dodatni prozor dok korisnik koristi webshop i ugasiti se nakon uspješnog plaćanja.

Preusmjeravanje na Monri

Kupac se prebacuje na sigurnu Monrijevu stranicu na kojoj može platiti, a nakon toga se vraća na webstranicu trgovca.

Personalizirana forma

Ova vrsta forme u potpunosti je prilagođena dizajnu webshopa jer se nalazi unutar njega, te korisnik ostaje u istom okruženju. Preporuka zbog najboljeg korisničkog iskustva i smanjene stope napuštanja košarice!

Android i iOS SDK-ovi

Zahvaljujući našim spremnim rješenjima, integracija naše platne forme u aplikacije za prodaju mobilnih uređaja brza je i jednostavna.

Integracijama do lakšeg i bržeg korištenja

Monrijev je sustav online plaćanja već povezan s vodećim hotelijerskim rezervacijskim sustavima (booking i channel manager sustavi), a za najpoznatije webshop platforme nudimo plug-inove za plug&play integraciju.

 

 

Dodatno, nudimo i integracije za:

  • Dostavne službe (card on delivery)
  • Rent-a-car (mogućnost povezivanja sustava s POS uređajem)
  • Marketplace rješenja (za općine i gradove)
  • Osiguranja

 

Brzo i jednostavno do online plaćanja uz Monri

1

Izaberite banku ili banke prihvatitelja kartica. Monri će Vas rado savjetovati i pomoći oko potrebne dokumentacije.

2

Integrirajte sustav i testiranje funkcionalnosti bez dodatnih troškova. Sve se odvija brzo i jednostavno uz pomoć našeg stručnog tima.

3

Potpišite ugovor s Monrijem i odabranim prihvatiteljem plaćanja (ili više njih).

 

4

Spremni ste za prihvat platnih transakcija u vašoj web trgovini!

Opcije naplate prema
prihvatiteljima plaćanja

  • Mogućnost obročne otplate gotovo svih kartica na hrvatskom tržištu
  • Procesiramo naplate prema više prihvatitelja i u više valuta
  • Monri cjenovni paketi za online plaćanja su modularni i fleksibilni
Kontaktirajte nas
Online plaćanja by Monri:

Birajte naknadu koja odgovara vašem poslovanju - godišnja ili mjesečna

Godišnja naknada

380,00 EUR

Naknada se ugovara u varijabilnom obliku iznad 80.000 EUR godišnjeg prometa s početnom naknadom od 0,50 % po transakciji bez fiksnog iznosa

Mjesečna naknada

36,00 EUR ali 0,50 %

0,50% ili minimalna mjesečna naknada od 36 EUR koja se automatski pretvara u varijabilnu naknadu bez fiksnog iznosa, prelaskom 7.200 EUR mjesečnog prometa

Ostale naknade ugovaraju se po upitu. Sve cijene su iskazane bez PDV-a.

Često postavljana pitanja

S kojim sustavima su povezana Monrijeva rješenja za online plaćanja?

Monrijev je sustav online plaćanja već povezan s vodećim hotelijerskim rezervacijskim sustavima (booking i channel manager sustavi), kao što su PHOBS-a, Rentilo, Direct booker, EZ Booker i Nakumo, što omogućuje jednostavan i brz početak rada bez procesa integracije.

Plug & Play integracija sa web shop platformama preko plug-inova: Shopware, Magento, Woocommerce/ WordPress, Pretashop, Opencart.

Koji su preduvjeti za korištenje Monrijevog sustava online naplate?

Za implementaciju kartične online naplate potrebno je imati web trgovinu ili aplikaciju. Ako nemate web trgovinu i ne planirate ju razvijati, a želite svojim kupcima ponuditi mogućnost kartičnog plaćanja online, imamo i takva rješenja za vas.
Molimo vas da nam se javite preko kontaktne forme kako bi vas kontaktirali naši prodajni predstavnici i dostavili vam ponudu i potrebne obrasce za korištenje naše usluge. Napominjemo i da je dodatno potrebno ispuniti obrasce banaka koje ste odabrali za prihvat kartica, koje šaljete direktno u banku.
Kad su svi dokumenti spremni, ulazimo u implementaciju formi za plaćanje, koje nakon toga testiramo i pregledavamo stranice, nakon čega ste spremni za rad.

Koja je cijena usluge?

Minimalna mjesečna naknada iznosi 36,00 EUR (271,24 kn) te ovisi o broju transakcija i volumenu kartičnog prometa, a godišnja naknada za korištenje Monri e-commerce usluge je 380,00 EUR (2.863,11 HRK) + PDV. Plaća se u roku od 7 dana po aktivaciji prvih produkcijskih parametara od strane kartičara.
U cijenu Monrijeve usluge online plaćanja uračunate su sve platne metode (Aircash, Google Pay, KeksPay, PayCek – kriptovalute, PayPal) kao i opcije plaćanja tokenizacija i virtualni POS ukoliko se odmah pokrene i njihovo ugovaranje i aktiviranje. Ukoliko se ugovaranje naknadno pokrene, bit će fakturirane prema važećem cjeniku.

Koliko vrijedi usluga i kako je mogu otkazati?

Usluga vrijedi godinu dana od datuma aktivacije i ugovara se na neodređeno vrijeme. Po isteku godine dana, usluga se automatski produžava i šalje se novi račun za naredni period, osim u slučaju otkaza usluge isključivo pisanim putem prije isteka postojeće usluge ili max. 7 dana od primitka računa za naredni period.

U kojem roku ću dobiti potrebne podatke za aktivaciju usluge?

Sve potrebno za povezivanje na Monrijeva rješenja za online plaćanja, kao i obrasce za banke prihvatitelje, dostavljamo vam po ispunjenom online zahtjevu, ovisno o odabranim uslugama.

Trebam li ugovoriti prihvat kartica sa svim prihvatiteljima kartica ili mogu samo sa jednim?

Ovisno o vašim željama, možete ispuniti jedan, dva ili sve dostavljene obrasce. Online kartično plaćanje moguće je ugovoriti sa sljedećim kartičarima: Erste Card Club, PBZ Card, OTP Banka, ZABA – Zagrebačka banka i Worldline.
Morate sklopiti ugovor s minimalno jednim prihvatiteljem, kako bi mogli napraviti povezivanje i aktivirati online kartično plaćanje.

Moram li ja ići u banku ili to vi rješavate?

Prihvat kartica za online plaćanje se radi sa gore navedenim prihvatiteljima kartica, a ne sa bankama. Mi njima šaljemo naloge za ugovaranje sa vama po zaprimljenim ispunjenim obrascima. Po zaprimljenim obrascima, oni vas kontaktiraju sa prijedlogom ugovora i dogovaraju sa vama uvjete i mogućnosti (provizije po karticama, plaćanje na rate, rok uplate na račun…).

Tko radi uplatu na moj račun?

Kartičarska kuća sa kojom ste izvršili ugovaranje online plaćanja, ovisno o procesoru preko kojeg je plaćanje izvršeno. Naglašavamo, Monri Payments ne radi isplatu i nema uvid kada će vam sredstva sjesti na račun. Ovi su uvjeti striktno definirani sa kartičarskim kućama.

Može li jedan account vrijediti za više shopova ako se radi o istom trgovcu?

Ne. Jedna domena podrazumijeva jedno prodajno mjesto; sukladno tome, jedan account podrazumijeva jedno prodajno mjesto. Ovo nije samo naša odredba, već i odredba i kartičara jer se kod prijave kod Mastercarda i Vise na globalnoj razini prijavljuje web adresa prodajnog mjesta i za to se prodajno mjesto dostavljaju parametri za aktivaciju.
Ukoliko za aktivirane parametre počnu dolaziti zahtjevi za naplatu sa više web adresa, biti će odbijeni od strane 3D secure-a prilikom autentifikacije plaćanja jer dolaze sa neprijavljene web adrese.
Ako jedna tvrtka ima više webshopova, potrebno je za svaki webshop posebno napraviti prijavu i ugovaranje. Izuzetak je ako se radi o poddomenama, jedino je u tom slučaju moguće koristiti jedan ShopID za svaku poddomenu (max. 5).