Monrijev blog

25.01.2024

Posjetite nas na čak tri sajma i isprobajte naša blagajnička rješenja!

S veseljem vas obavještavamo da će naša tvrtka sudjelovati na tri važna sajma u idućim mjesecima i pozivamo vas da nas posjetite!

25.01.2024

Izmjene i dopune Općih uvjeta za fizička plaćanja

Monri Payments donio je izmjene i dopune Općih uvjeta za pružanje usluga obrade transakcija Platnim sredstvima. Novi opći uvjeti stupaju na snagu 8. veljače 2024. godine.

19.01.2024

Smart.Mobile X - nova aplikacija za praćenje poslovanja lokala

S ponosom vam predstavljamo našu najnoviju aplikaciju - Smart Mobile X, revolucionarno rješenje za kontrolu poslovanja naše ugostiteljske Smart blagajne! Uz ovo napredno rješenje, vaše poslovanje postaje pametnije, brže i učinkovitije.

12.01.2024

Promjena poreza na potrošnju (PP) od 1.1.2024.

Provjerite koji su gradovi i mjesta 1.1.2024. godine promijenili svoje stope poreza na potrošnju, te koliko one sada iznose.

05.01.2024

Napojnice, bakšiš, manča ili trinkgeld - što je novo i kako to utječe na rad na blagajni?

Nove porezne promjene olakšavaju primanje napojnica, te otvaraju vrata mogućnosti da klijenti i gosti ostavljaju napojnice i prilikom kartičnog plaćanja

12.12.2023

Kartično plaćanje i digitalizacija napojnica otvaraju mogućnosti za razvoj i napredak ugostiteljske ponude

Kako razvoj tehnologije i uvođenje mogućnosti za ostavljanje napojnica na kartice mogu unaprijediti ugostiteljstvo i povećati zadovoljstvo gosta.

05.12.2023

Game Changer Ljubljana: 'Proces online kupnje mora biti brz, a plaćanje karticama i dalje raste'

'Sami proces kupnje na webshopu mora biti brz, webshop se mora otvoriti brzo, proizvod se mora otvoriti brzo. Osim toga, važan je i opis proizvoda', rekao je naš Ivan Rebrović u sklopu panela 'Revolucionirajte iskustvo kupnje i povećajte online prodaju' na e-commerce & fintech konferenciji Game Changer u Ljubljani.

20.11.2023

Advent bez stresa uz Monrijevu adventsku ponudu!

Ako na riječi "adventska čarolija" vi ne zamišljate kuhano vino i pečene kobasice, nego blagajnu koja radi bez greške, na pravom ste mjestu. Rezervirajte svoju opremu za najam već danas!

09.11.2023

Tim Monri Paymentsa uspješno zaključio akviziciju portugalskog fintecha Ifthenpay za Payten Grupu

Paytenovu akviziciju kojom je Grupa osnažila svoju poziciju u europskoj payment industriji proveo je tim pod vodstvom lokalnog stručnjaka Damira Čauševića iz Monrija.