Karijere

Tko smo mi?

 

Monri Payments je fintech koji se bavi razvojem rješenja za plaćanje. Trgovcima nudimo ne samo procesiranje kartičnog plaćanja, već i softver za fiskalne blagajne specijalizirane za ugostitelje, trgovce i uslužne djelatnosti. Naš ste SinglePOS terminal vidjeli u Intersparu, Kauflandu, dm-u ili Tommyju.

 

Kad kupujete na internetu, vašu je transakciju zaštitio Monrijev WebPay na webshopovima Emmezete, Sancta Domenice, Jyska, Mall.hra i mnogih drugih. Što se tiče fiskalnih blagajni koje razvijamo, tu ste u doticaj s našim proizvodima došli u Leggieru, Vivas baru, Fisheriji ili Yves Rocher dućanima.

 

Ako tražite pozitivnu radnu atmosferu, dobar tim i zanimljive projekte, na pravom ste mjestu!

 

 

Čime se bavimo?

 

U Monriju radimo na raznim projektima, od procesiranja online i fizičkih kartičnih plaćanja, do kreiranja specijaliziranih fiskalnih blagajni za ugostiteljstvo i retail sektor. Osim toga, za naše korisnike razvili smo i različite mobilne aplikacije poput loyalty aplikacija ili mobilnih aplikacija za provjeru poslovanja.

 

Što ćeš ti točno raditi, provjeri u opisu oglasa koji te zanima. Ako ne vidiš otvorenu poziciju koja ti je interesantna, uvijek nam možeš poslati otvorenu prijavu! U emailu nam napiši čime se želiš baviti i kako vidiš nastavak svoje karijere i dodaj svoj CV.

Koje benefite nudimo?

Kompetitivne plaće

Rad od kuće

Fleksibilno radno vrijeme

Budžet za edukaciju

Godišnji sistematski pregled

Multisport kartica

Otvorene pozicije

14.09.2023.

Monri Payments

Support Manager (m/ž)

Monri za svoj ured u Zagrebu traži Support Managera (m/ž).

02.09.2023.

Monri Payments

Junior Ruby Developer (m/ž)

Tražimo Juniora ili Juniorku za Ruby Development u našem uredu u Zagrebu (Green Gold).