Karijere

Tko smo mi?

 

Monri Payments je fintech koji se bavi razvojem rješenja za plaćanje. Trgovcima nudimo ne samo procesiranje kartičnog plaćanja, već i softver za fiskalne blagajne specijalizirane za ugostitelje, trgovce i uslužne djelatnosti. Naš ste SinglePOS terminal vidjeli u Intersparu, Kauflandu, dm-u ili Tommyju.

 

Kad kupujete na internetu, vašu je transakciju zaštitio Monrijev WebPay na webshopovima Emmezete, Sancta Domenice, Jyska, Mall.hra i mnogih drugih. Što se tiče fiskalnih blagajni koje razvijamo, tu ste u doticaj s našim proizvodima došli u Leggieru, Vivas baru, Fisheriji ili Yves Rocher dućanima.

 

Ako tražite pozitivnu radnu atmosferu, dobar tim i zanimljive projekte, na pravom ste mjestu!

 

 

Čime se bavimo?

 

U Monriju radimo na raznim projektima, od procesiranja online i fizičkih kartičnih plaćanja, do kreiranja specijaliziranih fiskalnih blagajni za ugostiteljstvo i retail sektor. Osim toga, za naše korisnike razvili smo i različite mobilne aplikacije poput loyalty aplikacija ili mobilnih aplikacija za provjeru poslovanja.

 

Što ćeš ti točno raditi, provjeri u opisu oglasa koji te zanima. Ako ne vidiš otvorenu poziciju koja ti je interesantna, uvijek nam možeš poslati otvorenu prijavu! U emailu nam napiši čime se želiš baviti i kako vidiš nastavak svoje karijere i dodaj svoj CV.

Koje benefite nudimo?

Kompetitivne plaće

Rad od kuće

Fleksibilno radno vrijeme

Budžet za edukaciju

Godišnji sistematski pregled

Multisport kartica

Otvorene pozicije

07.05.2024.

Monri Payments

Support Specialist Junior (m/ž)

Monri za svoj ured u Zagrebu traži Support Specialist Junior-a (m/ž).