Uvjeti korištenja web stranice

UVJETI KORIŠTENJA

Internetskom stranicom https://monri.hr/ upravlja Monri Payments d.o.o., Ulica grada Vukovara 269F, Zagreb, OIB 82551932122 (u daljnjem tekstu: Monri), te ovim putem obavještavamo sve korisnike o niže navedenim uvjetima korištenja i pristupa njezinu sadržaju. Korištenjem internetske stranice potvrđujete da ste u svakom trenutku pročitali i u potpunosti razumjeli ove uvjete korištenja te da ste s njima suglasni.

Iako Monri ulaže razumne napore u održavanje i dostupnost stranice te da sve objavljene informacije budu točne i potpune u vrijeme kada im korisnik pristupa, isti nije odgovoran za privremenu nedostupnost stranice, eventualne pogrešne ili nepotpune informacije niti za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizaći iz pristupa, zlouporabe, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice stoga svi korisnici pristupaju ovoj internetskoj stranici na vlastitu odgovornost.

Obveza je i odgovornost korisnika internetske stranice koristiti istu isključivo u skladu s mjerodavnim propisima. Zabranjeno je kršenje bilo koje sigurnosne značajke internetske stranice, kao što je primjerice kršenje sigurnosnih mjera, testiranje ranjivosti internetske stranice, slanje virusa na stranicu, ometanje korištenja stranice i ostalo. Svako kršenje sigurnosti sustava može vas podvrgnuti građanskoj i/ili kaznenoj odgovornosti.

Ova internetska stranica sadržava ili bi mogla sadržavati informacije trećih strana i poveznice na druge internetske stranice na čiji sadržaj Monri ne može utjecati. Monri ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili drugih karakteristika tih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

Monri je nositelj svih autorskih i drugih prava intelektualnog vlasništva na svim sadržajima koji se nalaze na ovoj stranici. Zabranjeno je prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe njezina sadržaja.

Monri poštuje Vašu privatnost te cjelokupnu politiku zaštite osobnih podataka možete pronaći na poveznici na dnu internetske stranice.

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke ovih uvjeta korištenja mjerodavno je pravo Republike Hrvatske čiji sudovi su isključivo nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja stranice.

Monri zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja bez prethodne najave. Korištenjem internetske stranice pristajete na izmijenjene uvjete te Monri ne odgovara ni za kakvu štetu nastalu takvim izmjenama stoga Vas molimo da iste povremeno proučite kako bi bili upoznati s mogućim izmjenama.