Monrijevo WSPay rješenje najbolji je payment integrator u Srbiji – potvrdila je to i HotSpot’23 eCommerce Awards nagrada koju je organizator dodjele, eCommerce Asocijacija Srbije, na temelju glasova struke, ali i krajnjih korisnika predao Vladici Tanasijeviću, voditelju poslovanja Monri Paymentsa za tržište Srbije prošlog tjedna u Beogradu.

‘ Ovo veliko priznanje daje čvrstu potvrdu kvaliteti našeg Wspay rješenja  i dodatnu snagu da i dalje nastavimo razvijati napredna rješenja plaćanja za naše klijente. Nagrada je posebno važna  zbog nekoliko stvari. Ona je kruna praćenja razvoja tržišta i e-commerce industrije generalno. Ovo je nagrada i Monrijevom WSPay rješenju, ali još više i kolegama koji iza njega stoje i koji svakog dana ulažu svoje znanje i trud da WSPay by Monri doista i bude najbolje rješenje za klijente i njihove krajnje korisnike. Ova nagrada pripada bankama partnerima, trgovcima koji su nas prepoznali kao najbolje rješenje za svoje poslovanje, ali na neki način i konkurenciji koja nas je svojim radom motivirala da i mi budemo bolji i kvalitetniji’, rekao je Tanasijević nakon primitka nagrade.

Na fotografiji su (s lijeva na desno): Vladimir Tanasijević (Monri Payments) te Zorana Milidrag i Ivan Tanasković iz eCommerce asocijacije.

Monrijeva usluga WSPay nastala je 2004. godine s vizijom da omogućuje prodaju i naplatu proizvoda i usluga u realnom vremenu, a danas je napredni Payment Service Provider koji omogućuje povezivanje različitih kanala prodaje s jednim ili više kartičara s više različitih načina plaćanja. Od 2023. godine WSPay dio je tvrtke Monri Payments, lidera u kartičnom plaćanju koji nudi sva rješenja za plaćanje na jednom mjestu.  U Srbiji WSPay by Monri kao rješenje za svoje poslovne procese koristi veliki dio trgovaca u najrazličijitim branšama pa se tako ovo rješenje često može vidjeti u svakodnevnom životu; pri kupovini energenata, plaćanju računa, komunalnih usluga, telekomunikacijskih kompanija, parking servisa, kupovini na najpopularnijim webshopovima – od kojih su mnogi i sami dobitnici prestižnih nagrada u svojim kategorijama.

Monrijev WSPay proglašen je najboljim payment integratorom u okviru kategorije eComm Excellence, a najbolji od najboljih birali su se još i u kategorijama eComm Branch i eComm Champion.

Hot Spot eCommerce Awards je najveći skup najboljih e-commerce kompanija u Srbiji kojeg organizira eCommerce Asocijacija Srbije čiji je cilj zajedničko unaprjeđenje e-commerce tržišta Srbije, zajedno sa svim ostalim stručnjacima iz industrije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)