Dragi klijenti i partneri!

Kako bismo korisnicima omogućili da na jednom mjestu mogu dobiti baš sva rješenja za plaćanje koja su im potrebna, odlučili smo svoje poslovanje spojiti sa tvrtkama Gastrobit Grc Grupa d.o.o. i Remaris IPS d.o.o.

Ovim spajanjem želimo postati nezaobilazan partner svih trgovaca (uključujući fizička prodajna mjesta i eCommerce)  te cjelokupnog HoReCa segmenta nudeći sva rješenja za plaćanje na jednom mjestu uz najbolje korisničko iskustvo.

Timovi s kojima ste do sada surađivali ostaju jednaki kao i do sada, kontinuitet poslovnih aktivnosti ostaje uobičajen te ova promjena od Vas ne traži nikakav dodatni angažman.

Spajanje se dakle odnosi primarno na jačanje i objedinjavanje timova, ponude i podrške za naše klijente. Pravno spajanje očekujemo do kraja ove godine te ćemo vas o tome pravovremeno obavijestiti. Do tada ćete račune i dalje dobivati od tvrtki Monri Payments, Remaris IPS i Gastrobit Grc Grupa pod dosadašnjim OIB-om i imenima.

Također, u svom poslovanju nastavit ćemo razvijati ECR brandove SinglePOS i WebPay, te  Remaris, Smart i Thor brandove kao dio payment ponude.

Zajednička podrška za blagajnički software, eCommerce payment gateway i EFT POS uskoro će vam biti dostupna kroz samo jedan poziv.

Sinergija naših brandova i ponude omogućuje Vama kao trgovcima i poduzetnicima da se fokusirate na svoje poslovanje te da sve potrebe za izdavanjem i naplatom računa prepustite nama!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga vezano uz našu tvrtku i poslovanje, u svakom trenutku nam se javite na helpdesk@monri.com.

Srdačan pozdrav,

Vaš Monri

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)