Monri Payments osvojio je nagradu za najbolju eCommerce uslugu u 2024. godini i pojedinačno priznanje za najbolji Copy na ovogodišnjem eCommAwardsu u organizaciji udruge eCommerce Hrvatska!

Suradnja s partnerima u različitim područjima, kao što su razvoj, marketing ili logistika ključna je za razvoj i uspjeh webshopova. Upravo zato, eCommAwards je od ove godine proširen i na nuditelje usluga (eComm Service). Oni su ocjenjivani u tri kategorije: Best Web, Best Copy i Best Marketing. Najveća prosječna ocjena ovih tri nagrada određuje pobjednika koji osvaja nagradu Best eComm Service 2024, čiju je titulu osvojio Monri Payments.

 

Ana Vuksanović, PR i marketing specialist, na panelu s pružateljima usluga u eCommerce industriji

 

Nagradu za najbolju uslugu u eComm-u primila je u Sanja Škalin Robić, Monrijeva Account Managerica , a nagradu za best copy na webu primila je Ana Vuksanović, specijalistica za PR i marketing, koja je tom prilikom istaknula:

“I kad si tržišni lider, jaka je poruka dobiti nagradu za Best eComm Service. To nam je dodatni vjetar u leđa da se još više fokusiramo na vrhunsko iskustvo online kupnje. Iako nismo webshop, već partner webshopovima, bitno je da i naši korisnici kad dođu na Monrijev website dobiju jasan i koncizan odgovor čime se bavimo i na koji način možemo pomoći u njihovim poslovnim izazovima. Ponosni smo što je to prepoznato nagradom za Best Copy na novoj webstranici koju smo objavili prošle godine. eComm Awards novom kategorijom nagrada diže ljestvicu svima uključenima u svijet online shoppinga i to je odličan motiv da iduće godine svi budemo još bolji.”

Sanja Škalin Robič, Monrijeva Account Managerica, s nagradom za najbolju uslugu u eCommerce industriji u rukama
Sanja Škalin Robič, Monrijeva Account Managerica, s nagradom za najbolju uslugu u eCommerce industriji u rukama

Monri Payments klijentima nudi sveobuhvatno rješenje za plaćanje na jednom mjestu, nudeći širok spektar usluga koje obuhvaćaju procesiranje kartičnih plaćanja online, procesiranje kartica na POS terminalima u fizičkim dućanima te suvremena blagajnička rješenja za ugostiteljstvo. Tržišni je leader u Hrvatskoj u obradi kartica na POS-u, gdje svaka 4. transakcija prolazi preko SinglePOS-a. Monri svakodnevno procesira 600.000+ kartičnih transakcija na više od 12.000+ POS terminala, pružajući pouzdanost i sigurnost u svakom koraku. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)