U posljednje tri godine zabilježen je stalni rast bezgotovinskog plaćanja, a ovaj se trend dodatno ubrzao uvođenjem eura. Broj POS uređaja kontinuirano raste pa podsjećamo na brojne mogućnosti koje nudi naš Thor sustav.

 

Svim korisnicima Thor trgovačkog sustava nudimo integraciju sa POS uređajima za prihvat kartica svih vodećih kartičnih kuća i banaka na prodajnim fizičkim mjestima. SinglePOS je jedan uređaj koji nudi prihvat do 6 banaka za jednokratnu i obročnu naplatu.

SinglePOS, Monrijevo rješenje za plaćanje karticama s Thor sustavom ima dvosmjernu komunikaciju. Na taj način onemogućuju se eventualne pogreške djelatnika, prijenos krivog iznosa na POS uređaj ili krivu ili nepotpunu transakciju – što je primarni cilj integracije.

Svaka transakcija je povezana sa brojem računa i svaki račun ima uparen broj transakcije. To omogućuje puno lakšu provjeru svih transakcija i mogućnost greške smanjuje na minimum. Integracija ubrzava i sam proces naplate te se u dnevni promet upisuje točna transakcija po vrsti kartice koju kupac koristi za plaćanje računa. Uz račun ispisuje se i potvrda transakcije što štedi vrijeme i smanjuje troškove.

Osim integracije sa SinglePOS uređajem uz Thor sustav moguće je izabrati i direktnu integraciju na POS uređaje neke od vodećih banaka u Hrvatskoj:

Uz sve navedeno Thor nudi i integraciju sa svim modelima Worldline terminala za prihvat kartica. Worldline, nekima poznatiji pod starim nazivom Six Payment Services, je tvrtka koja nudi inovativna rješenja za prihvat beskontaktnih plaćanja. Globalni je lider u digitalnim plaćanjima i transakcijskim uslugama.

Ova integracija idelna je za male trgovce i uslužne djelatnosti kojima POS uređaji banaka nisu isplativi.

Wordline

 

Kako radi THOR sustav u integraciji sa POS uređajem?

Pri završetku računa dovoljno je izabrati način plaćanja ‘kartice’. Vrsta kartice ne mora biti definirana unaprijed.

 

Iznos računa će se automatski prenijeti na SinglePOS uređaj, čime se garantira točan unos iznosa računa.

 

Dodatna opcija: U slučaju da trgovac ima uključenu opciju plaćanja na rate pojavit će se izbornik u kojem trgovac može odlučiti želi li kupcu ponuditi plaćanje na rate.

 

Za više informacija o Thor sustavu javite se na ecr-prodaja@monri.com!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)