S ponosom vam predstavljamo našu najnoviju aplikaciju – Smart.Mobile X, revolucionarno rješenje za kontrolu poslovanja naše ugostiteljske Smart blagajne! Uz ovo napredno rješenje, vaše poslovanje postaje pametnije, brže i učinkovitije.

Zašto trebate aktivirati Smart.Mobile X?

  1. Uvid u promet i račune lokala: Pratite svoj promet u stvarnom vremenu, istražujte detaljne izvještaje o prodaji, te pristupite svim računima iz udobnosti svog pametnog telefona.
  2. Pregled izvještaja: Smart.Mobile X omogućuje vam analizu ključnih performansi i trendova. Saznajte koje proizvode vaši gosti najviše vole i optimizirajte svoju ponudu kako biste povećali prihode.
  3. Usporedba s prijašnjim razdobljima: Usavršite svoje poslovanje promatranjem promjena tijekom vremena. Usporedite trenutačne performanse s prošlim razdobljima i donesite strategijske odluke koje će vaše poslovanje podići na novu razinu.
  4. Slanje poruka na blagajnu: Komunicirajte s osobljem u realnom vremenu putem aplikacije. Brza i jednostavna komunikacija pomaže u održavanju efikasnog rada i pruža bolje iskustvo gostima.

Primjer izgleda aplikacije pogledajte na slikama niže:

Kliknite na sliku da ju povećate i prolistajte galeriju.

 

Napomena: Smart.Mobile X zamijenit će sve stare aplikacije za praćenje poslovanja na Smart blagajni. Nakon 5. veljače 2024. niti jedna stara aplikacija za praćenje poslovanja na mobitelu neće se moći više koristiti.

Aktivacija do kraja mjeseca – posebno promotivno razdoblje!

Svi korisnici koji instaliraju aplikaciju i aktiviraju je u tekućem mjesecu mogu koristiti sve funkcionalnosti aplikacije potpuno besplatno do kraja mjeseca! Naplata počinje tek idući mjesec, dajući vam priliku da u potpunosti iskoristite sve prednosti Smart.Mobile X-a bez ikakvih troškova u promotivnom razdoblju.

Isprobajte bez obaveze i odlučite želite li koristiti aplikaciju!

Kako instalirati Smart.Mobile X?

Smart.Mobile X dostupan je za iOS i Android mobilne uređaje. Kliknite na svoj app store i link će vas automatski odvesti na stranicu za download aplikacije.

 

Kako aktivirati svoju novu aplikaciju?

Nakon preuzimanja, morate se javiti našem uredu na email kako biste zatražili nove korisničke podatke. Oni će aktivirati uslugu za vaš lokal i javiti vam kako da se prijavite.

Napomena: Ako odlučite da ne želite koristiti aplikaciju, molimo vas da je otkažete prije početka novog mjeseca, jer će se ona automatski naplatiti kao usluga na vašem mjesečnom računu ako aplikacija bude aktivna prvog u mjesecu. Za otkazivanje usluge, dovoljno je našem uredu e-malom poslati molbu za deaktivaciju svojih korisničkih podataka.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)