Korisnicima je sad dostupan naš univerzalni plugin za WordPress i WooCommerce, dizajniran kako bi olakšao online plaćanja za sve korisnike naših rješenja WSPay i WebPay. Ovaj plugin omogućava jednostavnu integraciju i bezbrižno iskustvo plaćanja, bilo da ste vlasnik male trgovine ili upravljate velikom e-commerce platformom. Plugin možete pronaći na ovom linku: WordPress.org >> Plugins

Prednosti korištenja WordPressa i WooCommerca za vašu online trgovinu

WordPress kao platforma sa WooCommerce rješenjem (čitaj: dodatkom/pluginom) je najpopularnija platforma za izradu i upravljanje online trgovinama. Ove platforme nude nevjerojatnu fleksibilnost, jednostavnost korištenja i širok spektar prilagodljivih opcija koje omogućavaju trgovcima da kreiraju jedinstvena i funkcionalna e-commerce rješenja.

Uz bogat ekosustav dodataka i tema, te podršku za SEO optimizaciju, WordPress i WooCommerce omogućuju vašem poslovanju da raste i napreduje. Bilo da tek počinjete s nekoliko proizvoda ili imate tisuće artikala u svojoj ponudi, WooCommerce može podržati vaše poslovanje u svakom koraku vašeg rasta. Platforma je također spremna za međunarodnu trgovinu, s podrškom za različite jezike i valute.

Važnost odabira pouzdanog partnera za plaćanje

U današnjem digitalnom svijetu, sigurnost i pouzdanost online plaćanja su od ključne važnosti. Odabir pravog partnera za obradu plaćanja može značajno utjecati na povjerenje vaših kupaca i ukupni uspjeh vaše online trgovine. Monri Payments je posvećen pružanju sigurnih i efikasnih rješenja za online plaćanja, osiguravajući da iskustva vaših kupaca tijekom plaćanja budu besprijekorna i bezbrižna. Naši sustavi su dizajnirani s naglaskom na sigurnost, uz visoke standarde zaštite podataka, čime garantiramo zaštitu i privatnost vaših korisnika.

Funkcionalnosti i integracije koje Monri Payments nudi

Svojim klijentima nudimo širok spektar funkcionalnosti i integracija koje zadovoljavaju sve vaše potrebe za online plaćanja:

  • Jednokratna ili obročna naplata: Fleksibilnost u naplati omogućava vam da ponudite svojim kupcima opciju jednokratnog plaćanja ili plaćanja na rate.
  • Google Pay: Omogućite svojim kupcima brz i siguran način plaćanja putem Google Paya.
  • PayPal: Jedna od najpopularnijih globalnih platformi za online plaćanja, sada jednostavno integrirana u vašu trgovinu.
  • Aircash: Brz i jednostavan način plaćanja putem mobilne aplikacije Aircash.
  • KEKS Pay: Inovativno rješenje za plaćanja putem mobilnih uređaja, omogućavajući korisnicima plaćanje direktno sa svojih bankovnih računa.

Naš cilj je pružiti vam sve potrebne alate kako biste mogli pružiti svojim kupcima najbolje moguće iskustvo plaćanja. S našim univerzalnim pluginom za WordPress i WooCommerce, integracija ovih rješenja nikada nije bila jednostavnija.

Imate WordPress? Instalirajte naš novi plugin već danas, a ako još ne primate uplate preko Monrija, što čekate? 😉 Pošaljite nam upit već danas!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)