Objavljen je javni poziv za vaučere za digitalizaciju, a tvrtka Monri Payments na listi je prihvatljivih pružatelja usluga za složena digitalna rješenja za koje se iznos sufinanciranja kreće do 19.900 eura ili 60% budžeta.

Vaučeri za digitalizaciju Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja namijenjeni su mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

 

Kako se prijaviti za vaučere?

 

Iskoristite priliku i digitalizirajte svoje poslovanje uz Monrijeva digitalna rješenja – javite nam se putem kontakt forme.

Nakon toga ćemo vas kontaktirati i izraditi ponudu na temelju vaših potreba, a Monrijevu ponudu zajedno s ostalom dokumentacijom šaljete Ministarstvu putem NPOO sustava.

 

Koje sve usluge nudi Monri?

 

Monri obuhvaća kartična plaćanja sa svojim proizvodima SinglePOS (jedinstveni POS terminal za prihvat svih vrsta kartica) te WebPay i WSPay za plaćanje karticama preko interneta, kao i integracije platnih rješenja. Uz to Monri nudi i blagajničke softvere Remaris i Smart, kao i trgovački sustav za maloprodaju i veleprodaju – Thor. Za uslužne djelatnosti Monri nudi svoju Start mobilnu blagajnu s kartičnom naplatom.

 

Cilj ovog poziva je doprinijeti povećanju razine digitalne zrelosti malog i srednjeg poduzetništva, a uvođenjem složenih digitalnih rješenja omogućuje se razvoj digitalnih poslovnih modela te jačanje kapaciteta za provedbu digitalizacije i digitalne transformacije.

Prihvatljivi pružatelji usluga, među kojima je i Monri Payments, isključivo su pravne i fizičke osobe upisane u Katalog pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju” koji je objavljen na stranicama Ministarstva prema vrstama vaučera.

 

Poziv se provodi kao otvoreni postupak u modalitetu privremenog poziva na dostavu projektnih prijedloga, a predviđena su tri roka za podnošenje projektnih prijedloga:

 

  • rok od 1. lipnja 2023. do 7. srpnja 2023.
  • rok od 1. studenog 2023. do 1. prosinca 2023. godine
  • rok od 1. ožujka 2024. do 1. travnja 2024. godine