Dragi klijenti i partneri,

želimo Vas obavijestiti o novoj organizacijskoj strukturi vezano uz tvrtku Gastrobit Grc Grupa d.o.o.

Kako bismo korisnicima omogućili da na jednom mjestu mogu dobiti baš sva rješenja za plaćanje koja su im potrebna, odlučili smo poslovanje GG Grupe spojiti sa tvrtkama Remaris – Integrirani poslovni sustavi d.o.o. i Monri Payments d.o.o. te ćemo svoje poslovanje nastaviti pod nazivom Monri Payments.

Ovim spajanjem želimo postati nezaobilazan partner svih trgovaca (uključujući fizička prodajna mjesta i eCommerce) te cjelokupnog HoReCa segmenta nudeći sva rješenja za plaćanje na jednom mjestu uz najbolje korisničko iskustvo.

Timovi s kojima ste do sada surađivali ostaju jednaki kao i do sada, kontinuitet poslovnih aktivnosti ostaje uobičajen te ova promjena od Vas ne traži nikakav dodatni angažman.

Spajanje se dakle odnosi primarno na jačanje i objedinjavanje timova, ponude i podrške za naše klijente. Pravno spajanje očekujemo do kraja ove godine te ćemo vas o tome pravovremeno obavijestiti. Do tada ćete račune i dalje dobivati od tvrtki Gastrobit Grc Grupa i Remaris IPS pod dosadašnjim OIB-om i imenima.

Također, u svom poslovanju nastavit ćemo razvijati ECR brandove Remaris, Smart i Thor te SinglePOS i WebPay brandove kao dio payment ponude.

Zajednička podrška za blagajnički software, eCommerce payment gateway i EFT POS uskoro će vam biti dostupna kroz samo jedan poziv.

Sinergija naših brandova i ponude omogućuje Vama kao trgovcima i poduzetnicima da se fokusirate na svoje poslovanje te da sve potrebe za izdavanjem i naplatom računa prepustite nama!

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga vezano uz našu tvrtku i poslovanje, u svakom trenutku nam se javite na helpdesk@monri.com.

Srdačan pozdrav,

Vaša GG grupa