Monrijeve fiskalne blagajne za sve djelatnosti

Monrijeve fiskalne blagajne, uz izdavanje i fiskalizaciju računa, imaju niz mogućnosti prilagođenih svakom poslovanju - od ugostiteljstva i ostalih HoReCa djelatnosti preko trgovine do uslužnih djelatnosti. Izaberite rješenje za sebe uz koje dobivate lokalnu i stručnu podršku 0-24, od implementacije do održavanja.

Koju fiskalnu blagajnu izabrati?

Ugostiteljska blagajna Remaris

Remaris je najraširenija ugostiteljska blagajna zbog svoje jednostavnosti korištenja i iznimnih mogućnosti upravljanja cjelokupnim poslovanjem. Uz mobilnu aplikaciju moguće je dobiti potpuni uvid u trenutno poslovanje lokala.

Uz razne integracije poslovanje je još jednostavnije i praktičnije (uz integraciju s Monrijevim POS uređajem nema potrebe za dodatnim utipkavanjem iznosa ili kartične napojnice). Pročitajte više o Remaris blagajničkom rješenju!

Ugostiteljska blagajna Smart

Smart je još jedna Monrijeva ugostiteljska blagajna koja se ističe brojnim prilagođenim rješenjima za klijente iz različitih industrija.

Također ima aplikaciju preko koje se sve može pratiti te integracije na razne sustave. Pročitajte više o Smart blagajničkom rješenju!

Trgovačka blagajna Thor

Trgovačka blagajna, potpuni sustav za upravljanje robno-materijalnim knjigovodstvom za male i srednje trgovine. Maloprodaja, veleprodaja, proizvodnja, knjigovodstvo, upravljanje dokumentima, praćenje radnog vremena, inventure.

Pročitajte više o trgovačkoj blagajni Thor!

Mobilna blagajna Start

Start je mobilna fiskalna blagajna s integriranim pisačem koja prima kartice. Idealna je za uslužne i turističke djelatnosti; u frizerskim i kozmetičkim salonima, u cvjećarnicama, za dostavu i naplatu vožnje ili za plaćanje bilo kakve usluge poput instrukcija, logopedskog tretmana, raznih vrsta savjetovanja, privatnih treninga i slično.

Pročitajte više o Start mobilnoj blagajni!

Kako vam pomažu naše blagajne:

mobilne aplikacije za pregled poslovanja

uz ručne terminale za konobare spojite blagajnu i POS na jednoom uređaju

backoffice - napredne mogućnosti administriranja vašeg lokala

loyalty aplikacijama povećajte zadržavanje klijenata

razne integracije: dostavne službe, veleprodaja, kamere, webshop, sistemi prolaza, ERP